dinsdag 22 mei 2018
 
   
Het laatste artikel van deze website
zondag 26 november 2017

Nieuwe website van de HCC!trainsim.

De HCC!trainsim is een onderdeel van de HCC. De HCC heeft de wens alle websites van de aangesloten regio’s en groepen onder te brengen onder de paraplu van de HCC-website. Dit betekent dat wij afscheid gaan nemen van onze eigen website en overgaan naar een website van de HCC.

Onze nieuwe website is hier vinden

Our website has moved: Click here for our new website

 

Unsere Website ist umgezogen: Klicken Sie hier für unsere neue Website

 

Notre site a déménagé: Cliquez ici pour notre nouveau site

 

Dit artikel is dan ook het laatste artikel dat voor deze website wordt gemaakt. Hier zullen de vorderingen van de overgang worden vermeld. De meeste onderdelen van de ‘oude’ website zijn al overgezet. Nieuwe artikelen, downloads, en de agenda voor 2018 zullen alleen op de nieuwe website worden gepubliceerd.

Een HCC-website biedt ons de mogelijkheid exclusief voor de HCC!trainsim-leden artikelen en downloads aan te bieden. Wij zullen hier in de toekomst gebruik van gaan maken. Daarvoor heb je je HCC-gebruikersnaam en -wachtwoord nodig. Deze kun je invoeren in de daarvoor bestemde vakjes in het inlog-kader aan de rechterkant van voorpagina.

Heb je nog geen account bij de HCC, kijk dan bovenaan op onze website bij 'HCC', 'Veelgestelde vragen over het lidmaatschap'. Hier kun je lezen hoe je een account kunt aanmaken voor de HCC-website. Belangrijk daarbij is de brief van de HCC die je hebt gehad waarbij de HCC-ledenpas is meegestuurd. In die brief staat een code. Die code heb je nodig om je account te kunnen aanmaken. Heb je geen account, en kun je die brief niet meer vinden neem dan contact op met de HCC.

HCC!trainsim webshop tijdelijk gesloten.

Wegens een technisch probleem is de HCC!trainsim webshop tot nader orde gesloten. Er kunnen dus even GEEN bestellingen worden geplaatst.

Vertaling Train Simulator 2018 versie 60.1b.

De HCC!trainsim presenteert een bijgewerkte Nederlandse vertaling voor het basis-programma van Train Simulator 2018 (TS2018). Met dank aan Theo Evers voor de vertaling en alle aanpassingen.

Deze versie 60.1b is bijgewerkt naar aanleiding van de overgang van TS2017 naar TS2018.

Dovetail Games voorziet niet in de mogelijkheid een Nederlands taalbestand te gebruiken in TS2018, maar via een omweg is de vertaling toch werkend te krijgen. Lees hiervoor de meegeleverde tekst in het bestand NL LAN vertaling TS2018 vs60.1b goed door.

Met deze vertaling verander je de Train Simulator 2018 interface (grotendeels) in een Nederlandse versie.

De vertaling is alleen te downloaden op onze nieuwe website, bij de downloads voor Railworks/Train Simulator 20xx.

Dit artikel is op 23 januari 2018 bijgewerkt.

 

© 2018 hcc TrainSimulator ig